خیالِ تنیده

شاه نشین چشم من، تکیه گه خیال توست

خیالِ تنیده

شاه نشین چشم من، تکیه گه خیال توست

خیالِ  تنیده

بسم الله



خیالی خودکامه
در هم تنیده بالا می رود
تا به وصال برسد...




پیوندها

چرا باید هی بگیم چی بپزیم؟

يكشنبه, ۸ ارديبهشت ۱۳۹۸، ۰۷:۰۹ ب.ظ


تو خونه پدری هر وقت صبحونه میخوردیم مامانم میگفت حالا ناهار چی درست کنم؟ منم  میگفتم خوب یه چیزی درست کن دیگه سوال پرسیدن نداره! بعدم پیشنهاد می دادم و زودم قبول میشد و مامانم یک آخیش جانانه می کشید!

فکر نمی کردم یه روزی که خودم زن خونه شدم کپی برابر اصل مامانم بشم. به خیال خودم برنامه میریختم و با برنامه دیگه نیازی نبود دغدغه چی پختن مطرح باشه. ولی خیلی وقتا نمیشه. فکر اینکه سالیان سال میخوام ناهار و شام درست کنم و بعد هر روزم از خودم بپرسم خوب یعنی چی درست کنم واقعا دیوانه ام می کنه!

یعنی میشه این قضیه ی چی بپزم حل بشه؟ :)



پ.ن: پیشنهادی برای حل کردنش دارید؟




+ آشپزی کردن دوست دارم چون چارچوبی نداره :)



موافقین ۳ مخالفین ۱ ۹۸/۰۲/۰۸
احلام

نظرات  (۱۰)

واقعا یکی از مسئله های مهم خونه هاست:)
پاسخ:
:) ان شالله حلش می کنیم
۰۹ ارديبهشت ۹۸ ، ۰۰:۵۳ پلڪــــ شیشـہ اے
من یه برنامه پنج شش هفته ای نوشتم دیگه راحت شدم.
برای یه سری روزها هم دو یا سه تا پیشنهاد غذا نوشتم که دوره ای هر کدوم و بپزم. در صفا و آرامشم ^________^ 

پاسخ:
جدا
چه جالب. 6 هفته!
بعد یعنی توی این 6 هفته اصلا غذاها تکرار نمیشن؟

شکر خدا که در صفا و آرامشی
برنامه ثابت هفتگی گزینه خوبیه

ما تامدت ها پنجشنبه ها ناهار آبگوشت داشتیم، جمعه ها زرشک پلو بامرغ ایام هفته هم بفراخور از کتلت گرفته تاماکارونی تقریبا معلوم بود، وسطا ممکن بود غذای نامعمولم پخته بشه که استقبال میشد...
پاسخ:
فکر کنم ثابت هفتگی تکرارش خیلی زیاد باشه
برنامه دو هفته ای به نظر بهتر میاد

همین دیگه آدم دلش میخواد تکراری نکنه
بعد ما مهمون ناخوانده هم کم نداریم، کلا بهم میریزن برنامه رو دیگه
۰۹ ارديبهشت ۹۸ ، ۱۰:۰۵ خانم الفــــ
سلام بانو :)
من هی میام اینجا ببینم دوستان چی گفتن. جسارت کردم خودم پیام گذاشتم.

من توی این مدت چند ماهه، چیزی که به نظرم رسید این بود که، یه برنامه هفتگی داشته باشم. چون باید میزان استفاده از گوشت و مرغ رو بدونیم که زیاد یا کم نباشه. اول هفته مواد مورد نیاز اون هفته رو تهیه میکنم معمولا. البته سعی میکنم سبزی ها رو تازه بخرم. حالا این وسط ممکنه یک روز یا حتی چند روز در هفته برنامه تغییر کنه که یا جابه جا میکنم برنامه رو و یا با چیزهایی که توی یخچال دارم یه غذای سردستی درست میکنم. 
این کار دو تا حسن داشته. اول اینکه اگر یک روزی مهمونی سرزده بیاد و بخوام برای ناهار یا شام نگهش دارم، از قبل همه چیز دارم به لطف خدا و فقط باید برنامه ها رو جا به جا کنم و دوم اینکه گاهی یک مرور کلی روی لیست غذاها میکنی و میفهمی چه مواد غذایی بیشتر مصرف داشتیم، خوبه یا بد، گوشت و مرغ یک وقت زیاد و کم نشده باشه، بلغم و سودا رو چک میکنی با غذاها، سردی و گرمی و کلا یک سلوک خوب غذایی دستت میاد که به راحتی میتونی تغییرش بدی و از لحاظ مالی هم میتونی مدیریتی داشته باشی.
یک مزیت دیگه هم داره و اونم اینه که هر روز نمیخواد به روز بعد فکر کنی و یا وسط کارهای شخصی بری و خرید کنی. 


+ معمولا به این موضوع که سالها میخوام غذا درست کنم فکر نمیکنم :) چون واقعا یه حس عجیبی به آدم دست میده. :) اما گاهی فکر میکنم شبیه اینه که بخوای سالها مثلا نویسندگی کنی. با یک تعداد محدود حروف، باید کلمه و جمله بسازی. تقریبا یک روز درمیون. اشپزی هم همینه. هنره. مخلوط میکنی مواد رو باهم و اعجاز میکنی :) 
در واقع به نظر میاد تکراری باشه. اما هیچ کاری توی این عالمی که "کل یوم هو فی شأن"، تکراری نیست...
پاسخ:
سلام بر خانم خانم ها
چقدر عالیه این کامنت مبسوط زیبا

دقیقا منم دلم میخواد یه برنامه اینطوری داشته باشم. هم از لحاظ مالی ببینم دارم چی کار می کنم. هم غذا های مفید بخوریم (مثلا مدتیه دارم مصرف برنج رو به حداقل می رسونم) غذاهای سرد رو کم تر کنم. و اینکه مهمون ناخونده زیاد دارم
خیلی موافقم با نظرتون
بالاخره این ما هستیم که داریم تغذیه خانواده رو درست می کنیم و باید خیلی اصولی پیش بریم که در آینده هم متضرر نشیم

+خخ برعکس من فکر می کنم و بعد تصور می کنم چقدر حرفه ای میشم بعد چند سال :)
آشپزی لذت بخشه، ولی در کل این ما هستیم که اونو تکراری بدونیم یا نه! ممنون که به این نکته اشاره کردی . ان شالله لذت بخش تر به این قضایا فکر کنم :)

۰۹ ارديبهشت ۹۸ ، ۲۱:۳۳ پلڪــــ شیشـہ اے
نه اصلا تکرار نمیشن.
ما اول یه لیست بلند بالا از غذاها و خورشت های مختلف رو از مادرجان گرفتیم :)) کپ زدیم، بعد اومدیم و نشستیم طبق غذاهایی که مطابق میل و جیبمون بود جدا کردیم. 
دو روز در هفته غذای برنجی. سعی کردم سردی و گرمی و این ها رو هم تا جایی که بلد بودم و میشد رعایت کنم.( یه روز درمیون.)
دو روز آخر هفته هم منو باز هستش. چون عموما مهمان خونه مامان ها هستیم. 
مواد غذایی رو هم یکی دو روز قبل می گیریم میزاریم یخچال
پاسخ:
باریکلا دختر با تدبیر خودمان
باتدبیر کی بودی تو؟
ماکه جوجه‌ای بیش نیستیم ولی چقدرررر کامنت‌ها عالی بود :) 

همگی موفق باشید
پاسخ:
عه عالی بود؟
یه روزی به کارت آیو

تو هم موفق باشی :/
من وقتهایی که نمیدونم چی درست کنم واقعا از آشپزی متنفر میشم و احساس عجز میکنم! :/
پاسخ:
خوب خدایی سخته

یه چند روز آقایون رو بزارن تو این سمت ببینیم اونا چه هنرنمایی هایی می کنند! والاع
به نظرم مشکل اینجاست که همش غذاهای شناخته شده مثل قیمه و قورمه و ماکارونی و اینا درست میکنیم،کلی غذاهای مختلف هست توی اینترنت که نه مواد اولیه آنچنانی میخواد نه هزینش زیاده
با یه سرچ ساده میشه غذاهای جدید یاد گرفت یکم تنوع خوبه:)))
پاسخ:
قبول دارم حرفتون رو
یه موقع هایی هم واقعا چیزایی که یاد میدن تو نت مواد غذایی های عجیب غریب میخواد :)

من که از تنوع خودم راضی هستم. اصلا به خاطر تنوع هست که اینقدر فکرم مشغول میشه وگرنه غذاهای معمولی که راحت تره
۱۹ ارديبهشت ۹۸ ، ۰۰:۱۷ خانم الفــــ
ان شاءالله با نظرات خیلی خوب دوستان به نتیجه  های عالی برسی و ما رو هم شریک کنی در این نتیجه و برامون بنویسی :)
پاسخ:
ان شالله
چشم. نتایج در دست امتحان هستند :)
۱۹ ارديبهشت ۹۸ ، ۰۰:۴۰ خانم الفــــ
چشمتون منور به جمال مولامون ان شاءالله :)
پاسخ:
:))) ان شالله همگی دست جمعی

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">